Fresh and Light

Inspired by the open connectedness within the workplace, the space aims to capture the essence of the company’s people and approach to business.

 

Client

Year

NH Prima

2021

DYP_SWOT_NaelofarOffice_010LO.jpg

Embracing the incoming light, the use of perforated mesh allows a shared illumination internally, while a fresh and light palette emphasises the sense of openness. Natural sunlight enters from all sides through full-height glazing, allowing enviable vistas over the area, connecting beyond the building’s edge.

Embracing the incoming light, the use of perforated mesh allows a shared illumination internally, while a fresh and light palette emphasises the sense of openness. Natural sunlight enters through full-height glazing, allowing enviable vistas over the area, connecting beyond the building’s edge.

DYP_SWOT_NaelofarOffice_025lo.jpg
DYP_SWOT_NaelofarOffice_019lo.jpg

Textured wall, natural stone and timber don the HOD spaces, while pockets of planters dotted throughout the space, enliven the interiors, adding textural depth and focal points throughout. At the heart of the modern workplace is an embedded flexibility and facilitation of customisation, from townhalls to group activities which was a key driving feature of the project.

 

A mix of exposed services overhead sit comfortably with dropped plaster ceilings in spaces, while metal framework and glass frames other areas, creating a sense of enclosure while remaining open.

Bespoke table with a de-bossed brand creates a subtle effect to the sculptural atypical cashier counter.

DYP_SWOT_NaelofarOffice_028.jpg
DYP_SWOT_NaelofarOffice_020lo.jpg

Photography by David Yeow